Messi burde forlate PSG

Messis kontrakt med Paris går ut i juni. Som nummer én spiller i dagens fotball har forholdet mellom Messi og Paris og fornyelsen av kontrakten fått mye oppmerksomhet den siste tiden. Messis kontraktsforlengelse med Paris Saint-Germain er for øyeblikket i en blindgate.
Når det gjelder Messis kontraktsfornyelse, har den blitt utsatt siden før VM. Jeg tror Messi-fans kan forstå hvorfor Messi gjorde dette. Siden han tok på seg Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn, har ikke Messi fått respekt og støtte fra lagkameratene og Paris-fansen. Selv angående Messis kontraktfornyelse, baktalte de franske legendene Roten og Dugarry Messi i det uendelige. Roten sa rett ut at det er absurd å fornye Messis kontrakt, og det Dugarry sa: ”Messi prestasjoner i Paris har ikke nådd standarden, driver han med markedsføring i Paris? Selger trøyer?” Det er enda mer sant for Messi. En skade som går over bunnlinjen.
I Paris i mer enn ett år kontrollerte Messi sitt ønske om å score mål, prøvde alle midler for å sende en fantastisk pasning når han angrep, og fungerte som en defensiv midtbanespiller som ikke sparte noen krefter på å avskjære motstandere når de forsvarte seg. Denne sesongen spilte Messi 31 ganger for Paris, og bidro med 18 mål og 17 assists. Kan en slik ytelse betegnes som markedsføring? Selv om folk setter sin ære i å ha den samme Billige Fotballtrøye som Messi!
Jeg tror det er et godt valg å forlate Stor-Paris. Di Maria, som en gang ble forlatt, dreper nå kvartetten i Serie A. Choupo Moting, som ikke ble gjenbrukt, beseiret Paris hardt på vegne av Bayern. Neymar og Messi, som ble bulet av Paris-fans, er de første og andre spillerne i Paris. Sammenlignet med å være dekket av arr i de fem store ligaene, vil vi heller se Messi nyte glad fotball.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *