Nederland 3-0 Gibraltar 51 skudd og kun 3 mål

Det nederlandske laget, som led et katastrofalt 0-4-tap i siste runde, spilte mot Gibraltar i andre runde. Verdens nr. 6 vs. verdens nr. 200. Selv om sluttresultatet ble at det nederlandske laget, som alltid har vært på en fordel på scenen, vant 3-0. Men det nederlandske lagets generelle prestasjon var ikke enestående og vekket til og med sinne blant de tilstedeværende fansen.
Etter å ha tapt 0-4 for det franske laget i den første kampen, kan fansen fortsatt forstå tapet for et sterkt lag som Frankrike. Men i møte med Gibraltar, som rangerer 200 i verden, var den totale prestasjonen til det nederlandske laget skuffende. Selv om de med to mål fra Depay og forsvarsspiller Ake iført Nederland Landslagsdrakt nr. 5, til slutt vant 3-0. Ifølge statistikken etter kampen skjøt imidlertid det nederlandske laget totalt 51 skudd i denne kampen, og antall skudd var 51-0. Av de 51 skuddene var kun 12 på mål, noe som også viser at keeperen til Gibraltar dedikerte 9 redninger i kampen.
Overfor et svakt lag som Gibraltar, klarte ikke det nederlandske laget å jevne ut de 4 målene de tapte for det franske laget i den siste kampen. Selv om Koeman innledet sin første seier etter retur til den oransje Billige Fotballtrøye. Men å møte tett forsvar er fortsatt et stort problem for laget å overvinne.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *