Napoli selger Osimhen for 150 millioner euro

Napoli har en veldig god rekord i Serie A og Champions League denne sesongen. Og Napoli-spissen Osimhen, som spilte bra, har også skutt i været til 100 millioner euro, og han har også blitt førstevalget for europeiske toppgiganter. I sommervinduet i år har hva slags Billige Fotballtrøye Osmeen skal ha på seg blitt et bekymringstema.
Den 24 år gamle Osmeen har vokst til en av de beste spissene i Europa. Han har spilt 29 ganger denne sesongen, startet 26 kamper, scoret 25 mål og 4 assists. Ifølge relaterte nyheter ønsker Manchester United, Paris og Chelsea alle å signere Osmeen denne sommeren, og Napoli gikk også med på å selge Osmeen, men håper å få 150 millioner euro fra denne avtalen. Og Osmeen sa i forrige Champions League-intervju at han er klar for å bli med i Premier League-laget, og Fotballdrakter Manchester United med navn er Osmeens førstevalg.
Mange fans har begynt å forestille seg at Osimhen tok på seg Manchester United-trøya og spilte med Rashford samtidig, noe som definitivt vil bli et mareritt for motstandernes forsvarsspillere. Men det endelige resultatet kan først bli kjent etter den offisielle kunngjøringen av klubben og spillerne.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *