Krig erklært, samme 4-1

Etter landskampspausen kom alle spillerne tilbake til klubben og tok på seg Billige Fotballtrøye til sine respektive lag for å gjenopplive kampen i de store ligaene. Premier League-mesterskapet er uten tvil det mest etterlengtede. I tilfellet Manchester City og gamle rival Liverpool 0-1 snudde de til slutt sterkt 4-1. Så spilte Arsenal, som kom på scenen, også en scoring på 4-1.
Manchester Citys Haaland var fraværende på grunn av skade, og den argentinske tenåringen Alvarez tok på seg Manchester City Fotballtrøye for å starte kampen. Da Salah scoret Liverpools ledende mål, utnyttet Alvarez hull i Liverpools forsvar for å utligne. Og Manchester City, som alltid har hatt et overtak på banen, gikk til et voldsomt angrep i begynnelsen av andre omgang. Offensive spillere som De Bruyne og Gundogan var i god stand, og Grealish spilte også som en superstjerne. Alvarez sin enestående prestasjon Det er utrolig, hele laget scoret 4-1 med en perfekt prestasjon.
Etter to og en halv time uttrykte Arsenal også sin vilje til å konkurrere om mesterskapet. Mot Leeds United hjemme, arrangerte Arsenal en fantastisk prestasjon, som drev utallige fans iført Fotballdrakter Arsenal med navn på Emirates Stadium til vanvidd. Med Gabriel Jesus som scoret to ganger og mål fra Ben White og Xhaka, vant Arsenal også 4-1. I tilfelle av en kamp til, fortsatte de å lede stillingen med 8 poeng.
På sprintstadiet av ligamesterskapet har Manchester City fortsatt Champions League- og FA-cupplanene. Tredjelinjekampen er ikke en liten test for Manchester City. Og kan Arsenal, som har vunnet 7 seire på rad i ligaen, fortsette å opprettholde sin tilstand i neste kamp, slik at Arsenal kan komme tilbake til toppen etter 19 år?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *