Real Madrids nr. 8 forlenger kontrakten med ett år til

I denne epoken hvor den personlige verdien til spillere måles ved antall mål og assists, gjør Kroos, eieren av Real Madrids nr. 8Fotballtrøye, hans sans for dømmekraft og pasningsevne ham til en av hjørnesteinene i Real Madrid. De siste nyhetene viser at Real Madrid har fullført en ettårig kontraktsforlengelse med Kroos.
Siden han tok på seg Fotballdrakter Real Madrid sommeren 2014, som midtbanespiller, har han spilt 405 ganger og bidratt med 27 mål og 88 målgivende pasninger. Han har vunnet 3 La Liga-titler, 3 spanske Super Cup-titler, 4 europeiske Super Cup-titler, han har vunnet 4 Champions League-titler og 5 klubb-VM-titler. Hans rolige sinn og presise pasningsevne har fått Zidane, som har jobbet med ham, til å uttrykke Kroos fortreffelighet mer enn én gang. Ancelotti sa også at ”Jeg kan ikke forestille meg Real Madrid uten Kroos”.
Siden starten på denne sesongen har det vært hyppige nyheter om at Cross går av med pensjon i sommer. Real Madrid håper at Kroos kan bli i laget, og er til og med villige til å tilby en lengre kontraktsforlengelse. Kroos, som hadde utsatt forhandlingene om kontraktsfornyelse tidligere, bestemte seg for å fornye kontrakten i ett år etter å ha evaluert hans kropp og mentalitet. Han har ved flere anledninger uttalt at han ønsker å trekke seg mens han fortsatt er på toppnivå. Selv om ettårskontrakten er kort, er det allerede en overraskelse for fansen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *