Manchester City går videre til semifinalen 4-1 sammenlagt

Bayern, som tapte 0-3 i første runde, klarte ikke å produsere et mirakel da de returnerte til Allianz hjemmebane. De ble til slutt eliminert med en totalscore på 1-4. Manchester City gikk med suksess inn i semifinalen og møtte Real Madrid i semifinalen i to år på rad.
Bayern, som spilte hjemme, startet en aktiv offensiv fra begynnelsen av kampen. Sane, iført FC Bayern München Fotballtrøye nr. 10, fikk til og med en enhåndssjanse, men dessverre klarte han ikke å gripe den og misset sjansen til å få tilbake et mål. I første runde var Hupalmenoy, som mistet ballen på grunn av en rekke feil, like dårlig som noen gang i andre omgang. Etter at han nesten fikk rødt kort skapte han straffespark til motstanderen på grunn av håndball. Harland tok straffesparket og slo det høyt. På slutten av første omgang bommet Bayern mange skudd. I andre halvdel av kampen gjorde Yupa nok en feil da han markerte Harland. Det norske geniet iført en Fotballdrakter Manchester City med navn brøt enkelt døden. Selv om Kimmich scoret et straffespark i sluttfasen, kunne ikke utfallet endres. De to sidene spilte uavgjort 1-1 i andre runde, og Manchester City gikk videre til semifinalen med en totalscore på 4-1.
20 dager senere møtes Manchester City og Real Madrid igjen i semifinalen. Styrken til de to sidene kan sies å være likt. Forrige sesong ble Manchester Citys ledelse snudd og vunnet av Real Madrid. Kan Guardiola gripe muligheten denne sesongen og vinne det første Champions League-trofeet for Manchester City.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *