Manchester City går videre til FA-cupfinalen 3-0

I semifinalen i FA-cupen scoret Mahrez, iført Manchester City Fotballtrøye nr. 26, hat-trick. Til slutt beseiret Manchester City Sheffield United 3-0 og gikk videre til FA-cupfinalen.
Overfor den begrensede styrken til Sheffield United, har Guardiola rotert flere posisjoner i startoppstillingen. Hovedspillerne som Ederson, Ruben Dias, De Bruyne, Rodri og Foden er det ikke. i startoppstillingen. Manchester City viste imidlertid fortsatt styrken til topplaget. Mahrez sin tyveri-break-goal-prestasjon i andre omgang er velfortjent som den beste spilleren i spillet. Det samme gjelder Billige Fotballtrøye hans nr. 26, som ble et høydepunkt på banen.
Denne sesongen eliminerte Manchester City Bayern i Champions League og gikk videre til semifinalen. Det er også gode nyheter i Premier League. Ettersom Arsenal har tre uavgjorte på rad, vil Manchester City ha en utmerket mulighet til å gå forbi. I FA-cupfinalen møter Manchester City vinneren av Manchester United og Brighton. Hvis Manchester United avanserer, vil FA-cupen arrangere et Manchester Derby. For øyeblikket er Manchester City i en gunstig situasjon i de tre frontene av Premier League, Champions League og FA-cupen. La oss vente og se hvor mange mesterskapstrofeer Manchester City ledet av Guardiola endelig kan vinne!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *