Premier League nedrykkskamp

Premier League-nedrykkskampen pågår fortsatt heftig, og Crystal Palace vil møte nedrykksrival West Ham på hjemmebane. De to sidene iscenesatte en målkamp i kampen. Til slutt beseiret Crystal Palace sine motstandere 4-3 og vant seieren. For øyeblikket, med 40 poeng, har Chelsea steget til 11. plass på tabellen, og har i utgangspunktet rømt nedrykksstreken.
Crystal Palaces prestasjon i begynnelsen av sesongen var ikke tilfredsstillende, og de sto en gang i fare for å rykke ned. Siden den 75 år gamle treneren Hodgson tok over, har Crystal Palace nylig kommet seg, og Billige Fotballtrøye deres har også blitt fornyet som om de er gjenfødt. Denne kampen mot West Ham har forbedret lagets moral og poeng. Ifølge statistikken har Hodgson vunnet 4 av de 6 kampene ledet av Hodgson. Det kan sees at den generelle styrken til Crystal Palace fortsatt er god, men prestasjonen til laget er ikke veldig stabil. West Ham, som tapte kampen, har fortsatt 34 poeng, kun 5 poeng høyere enn nedrykksstreken. Deretter må de fortsatt kjempe om nedrykk.
Chelsea, som også byttet trener, var ikke like heldige. Etter at Lampard tok over Chelsea, led han en bølge av 5-kamper tapsrekke og ble overgått av Crystal Palace i poeng. Deretter skal vi møte Arsenal, Manchester City, Newcastle, Manchester United og andre topplag. Hvis laget ikke gjør effektive justeringer i tide, kan Fotballdrakter Chelsea med navn falle i støvet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *