Premier League-scoringshistorie først

Haaland slo rekorden igjen! Det 22 år gamle norske geniet har scoret 51 mål i ulike konkurranser denne sesongen, hvorav 35 Premier League-mål passerte Shearer og Andy Cole, og ble spilleren med flest mål på en enkelt sesong i Premier League. Harland fortalte verden på sin egen måte at hans tid er inne, og Billige Fotballtrøye hans vil også bli en favorittsamling av fans. Etter å ha beseiret West Ham United 3-0 på hjemmebane, vant Manchester City 9 ligaseirer på rad, og overgikk nok en gang Arsenal for å stige til toppen av Premier League med ett poengs fordel.
Denne sesongen scoret Haaland, iført en Manchester City Fotballtrøye, 35 mål på 31 kamper for laget. Den 29 år lange Premier League-scoringsrekorden på en enkelt sesong ble brutt på denne måten, og hele Etihad Stadium kokte. Manchester City gratulerte Haaland med å stille opp for å hylle. Dette er skjebnebestemt til å tilhøre Haalands natt. Denne sesongen har Manchester City fortsatt 5 ligakamper, 2 Champions League-semifinaler og 1 FA-cupfinale. Hvis Champions League klarer å nå finalen, blir det en kamp til. Det betyr at Haaland får muligheten til å slå rekorden med 60 mål på en enkelt sesong.
For øyeblikket har Manchester City vunnet initiativet til å kjempe om Premier League-tittelen, og det kommer nærmere og nærmere Premier League-tittelen. Etter neste runde i kampen mot Leeds United vil Manchester City innlede semifinalen i Champions League mot Real Madrid. Det kan tenkes at dette blir et ekstremt spennende spill.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *