Derby Milan, Inter vinner den første etappen 2-0

I den første runden av UEFA Champions League-semifinalene i sesongen 2022-23 vil Milan Derby endelig bli arrangert igjen i UEFA Champions League etter 18 år. På grunn av Leos fravær på grunn av skade og ute av stand til å dukke opp på banen iført en Billige Fotballtrøye, klarte ikke Rossoneri å få en fordel med tanke på momentum fra begynnelsen. I bortekampen tok Inter Milan ledelsen 2-0 i de første 11 minuttene. Til slutt vant Nerazzurri den første runden i Champions League-semifinalen og tok initiativet til å gå videre til finalen.
I starten av kampen gikk de to lagene umiddelbart inn i en spent kamprytme, og spillerne i Inter Fotballtrøye var veldig aktive. I det 8. minuttet av kampen tok Charhanoglu et hjørnespark, Dzeko volleyte og scoret, og Inter Milan tok ledelsen 1-0. Den 37 år gamle Dzeko ble den nest eldste målscoreren i Champions League-semifinalens historie. I det 11. minutt la Dimarco et innlegg og Mkhitaryan presset og scoret. Inter Milan scoret 2 mål av 3 poeng og fikk en overveldende fordel. I andre omgang av kampen hadde Milan fortsatt ikke mange målsjanser. Mesias bommet på en god mulighet. Milans offensive og defensive tilstand i denne kampen er bekymringsfull. Med Milans nåværende styrke og tilstand er det ventet at det blir vanskelig å få en sjanse til comeback i neste ukes andre runde.
Dette er første gang Inter Milan har beseiret Milan i historien til den europeiske krigen. Denne sesongen, i Milan Derby, har Inter Milan vunnet 4 kamper og 3 seire på rad. Men AC Milan har fortsatt noe å hente. I dette spillet oversteg Milans billettinntekter 10,46 millioner euro, og satte en ny rekord for billettinntektene for en enkelt UEFA Champions League-kamp i italiensk fotball.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *