Liverpools seiersrekke på 7 kamper er 1 poeng bak Manchester United og Newcastle

Siden Liverpools 6-1-seier over Leeds United har dette Liverpool-laget i rød Billige Fotballtrøye beseiret Nottingham Forest, West Ham United, Tottenham, Fulham og Brentford, samt den nettopp avsluttede Leicester-byen. Klopps lag har vunnet syv Premier League-seirer på rad og har fortsatt håp om å konkurrere om de fire beste.
For sjansen til fortsatt å håpe på å konkurrere om topp fire, viste Liverpool en positiv holdning i bortekampen mot Leicester City på nedrykksstreken. Salah, iført Liverpool Fotballtrøye nr. 11, scoret et hattrick med assist, Jones scoret to ganger, Arnold scoret en verdensbølge, og Liverpool vant enkelt en 3-0 seier. For øyeblikket 1 poeng bak Manchester United og Newcastle, rangert på femte plass. Leicester City, som tapte i kampen, er fortsatt rangert som nest sist i Premier League. I de neste to rundene må de gå alt for å kjempe om nedrykk.
I de resterende kampene må Liverpool gå alt for å vinne alle kampene, men initiativet er ikke i deres egne hender. Det er ikke lett å kvalifisere seg til Champions League neste sesong, men det er ikke umulig. Så lenge Manchester United og Newcastle er litt uforsiktige i de resterende kampene, kan den røde hæren snu situasjonen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *