Arsenal led et 0-1 tap, Manchester City vant tre påfølgende Premier League-titler

Premier League-mesteren ble annonsert på forhånd. Med Arsenals 0-1-tap mot Nottingham Forest ble Premier League-mesteren 2022/23 født. Manchester City vant de tre første påfølgende Premier League-titlene i lagets historie.
I den 37. runden av sesongen 2022-23 spilte Nottingham Forest mot Arsenal hjemme. Selv om spillerne i Arsenal Fotballtrøye scoret hele 82 % av ballen i kampen og sparket 11 skudd, så det ut til at de hadde overtaket i kampen, men de klarte ikke å bryte gjennom motstanderens mål. Tvert imot, i det 20. minutt av kampen utnyttet hjemmelaget Arsenals pasningsfeil, grep muligheten til å kontre og scoret med hell. Med tanke på scoringen bak, helt til kampens slutt, endret ikke Arsenal situasjonen på banen. Så langt, med bare siste kamprunde igjen for laget, har Arsenals mesterskapsdrøm blitt fullstendig knust.
Tidsplanen for hele Premier League-sesongen er 295 dager, og Arsenal har okkupert topplasseringen i Premier League i 248 dager. De er allerede veldig gode. Selv om Arsenal gikk glipp av mesterskapet til slutt, er det fortsatt fans som har på seg Arsenals symbolske Billige Fotballtrøye for å heie på dem, og sende varm applaus og støtte til dette unge laget, fordi de står overfor Premier League-historien. Det mest dominerende laget er topplaget i Premier League med flest mål, høyest ballbesittelsesrate og færrest innslupne mål. Jeg tror dette unge Arsenal fortsatt vil ha en sjanse til å konkurrere om Premier League-tittelen i fremtiden.
Til slutt, gratulerer til Guardiolas Manchester City, som har blitt det femte laget i historien til Englands øverste liga som vinner tre mesterskap på rad. Deretter møter Manchester City, som vant mesterskapet før skjema, Inter Milan i Champions League-finalen og Manchester United i FA-cupfinalen. Kan Super Blue Moon bli et annet lag etter Manchester United som vant Triple Crown på en enkelt sesong?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *