Inter Milan forsvarer Coppa Italia-tittelen

Stadio Olimpico i Roma arrangerte en herlig duell, den italienske cupfinalen i sesongen 22-23, Inter Milan spilte mot Fiorentina. Da Inter Milan slapp inn et mål først, scoret den argentinske stjernen Lautaro i Inter Fotballtrøye to ganger. Til slutt snudde Inter Milan Fiorentina 2-1 og vant mesterskapet. I januar beseiret Inter Milan AC Milan og vant den italienske supercupen. Nerazzurri har vunnet 2 mesterskap denne sesongen.
Inter Milan er i en veldig god tilstand denne sesongen. Det kan bryte inn i Champions League-finalen med ett slag og forventes å returnere til toppen. Florences samlede styrke er også veldig god. De to sidene konkurrerte hardt i dette spillet. Gonzalez, iført Billige Fotballtrøye nr. 22, gjorde en fantastisk 0-1-start for Fiorentina. Dette satte Inter Milan-spillerne i en passiv situasjon. I det kritiske øyeblikket gikk den argentinske stjernen frem for å hjelpe Inter med å stabilisere situasjonen på banen. Brozovic og Barrera sendte henholdsvis assist, Lautaro scoret to ganger i løpet av 8 minutter, og Inter Milan snudde med hell i første omgang. Med en scoring på 2-1 motsto Inter Milan Fiorentinas voldsomme offensiv, og veteranen Handanovic bidro til og med med 5 fantastiske redninger. Til slutt forsvarte Inter Milan Coppa Italia 2-1, som også er den niende Coppa Italia-mesteren i lagets historie.
Sesongen nærmer seg slutten, Inter Milan har med suksess vunnet Coppa Italia og den italienske supercupen i to år på rad, og det eneste som venter på dem er Champions League. Selv om de fleste fans er mer optimistiske om Manchester City, er magien med fotball at den er full av uforutsigbarhet. Vil de gripe denne muligheten med mirakler til å angripe Triple Crown?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *