Gundogan scorer to ganger mens Manchester City sikrer seg dobbel

Den etterlengtede FA-cupfinalen ble arrangert som planlagt, og Manchester City og Manchester United arrangerte et Manchester-derby på Wembley Stadium. I denne kampen ble Gundogan, iført Billige Fotballtrøye nr. 8, nok en gang nøkkelfiguren for Manchester City til å vinne mesterskapet. I løpet av bare 13 sekunder etter åpningen scoret han med et langskudd for å gi Manchester City en lynrask ledelse, noe som også tente lidenskapen til fansen fullstendig. Fernandez sitt straffespark ga Manchester United håp om en reversering. Deretter scoret Gundogan to ganger for å fullstendig drepe Manchester Uniteds håp. Til slutt beseiret Manchester City de røde djevlene 2-1 og vant med suksess sesongens andre mesterskapstrofe.
Gundogan, som scoret to ganger, ble spillets beste spiller uten noen spenning. Han scoret to langdistanseskudd fra venstre og høyre føtter og ble helten i Manchester Citys mesterskap. Faktisk var det lenge etter det første målet vanskelig å se ham i kameraet, men når du så ham igjen, var det åstedet for at han scoret og feiret vilt. Hans fokuserte suksess trakk oppmerksomheten og jubelen til fansen. Det ble tidligere ryktet at Gundogan vil slutte seg til Barcelona i en gratis overgang, men med det kontinuerlige utbruddet i mai er det ikke kjent om Manchester City vil beholde ham, men Manchester City-fansen håper at Gundogan kan bruke Manchester City Fotballtrøye for laget Keep slåss. Gundogan, som har spilt for Manchester City i 7 år, er definitivt verdig lagets langsiktige og lukrative kontrakt.
En uke senere vil Istanbul arrangere den suverene kampen i Champions League. Kan Manchester City vinne det viktigste mesterskapet? Kan Guardiola lede Manchester City til en tredje tittel på rad? Vil Gundogan fortsette å være Citys tittelvinnende helt? Kan Harland innlede et stort utbrudd? La oss se frem til det!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *