Cristiano Ronaldo 7 Portugal tröja, billiga fotbollströjor VM 2018 till salu

Cristiano Ronaldo har brutit många poster, men det finns en som verkar vara utom räckhåll. Så många som sex spelare har gjort fler mål över Europas ligor i historien; hur många kan han fortfarande hämta? Portugal VM tröja 2018 till försäljning online butik.

Portugisiska har nyligen flyttat till sjunde plats bland de europeiska rekordskyttarna och sitter för närvarande på 396 ligamål. Enligt UEFA gjorde han tre i Liga NOS for Sporting, 84 i Premier League för Manchester United och gjorde sitt 309: e LaLiga mål på onsdagskvällen. Du kan också köpa Ronaldo tröja för att visa ditt stöd.

Han är för närvarande den ledande målskytten i Europas fem bästa ligor, före den långvariga rivaliserande Lionel Messi, men sitter bara i sjunde positionen när det gäller rekordmålare i Europas ligahistoria.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *