Barcelona vinner King’s Cup-titel igen

Lionel Messi och Luis Suarez inspirerade Barcelona till vad som säkert kommer att bli den första delen av en inhemsk dubbla den här säsongen när de slog Sevilla 5-0 på lördag för att vinna Copa del Rey. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Messi hade scorat en gång och Suarez två gånger innan även halvtidsflöjten hade blåst på Wanda Metropolitano, med den sublima Andres Iniesta och Philippe Coutinho som senare förknippade Sevilla förnedring. Om du är fansen i Barcelona kan du också köpa Barcelona tröja med eget namn 2017/18 för att visa ditt stöd.

Barcas exklusiva bildskärm tjänar dem till deras 30: e triumf i den här tävlingen och fjärde i rad, efter att ha nått finalen i vart och ett av de senaste fem åren.

Men trots kramar och högfiffar i slutet kommer de riktiga firandet att läggas på is till nästa söndag, när segern över Deportivo La Coruna kommer att bekräfta Ernesto Valverdes sida som La Liga-mästare också.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *