Real Madrid eliminerade Bayern München för att nå Champions League-finalen

För det tredje raka året leder Real Madrid till Champions League-finalen. På tisdag tog Real Real Bayern München 2-2 i sitt semifinal andra ben för att öka 4-3 på aggregat till finalen senare i månaden där de kommer att spela antingen Liverpool eller Roma som kommer spela sitt andra ben på onsdagen. Du kan också köpa billiga fotbollströjor i vår butik.

Tyskarna, som nu har slås ut i semifinalerna i Champions League i fyra av de senaste fem säsongerna, pressades fram till slutet men kunde inte fortsätta att leva sina hopp om en diskant. Genom att framgångsrikt försvara sin 2-1 seger från första foten i förra veckan stannade Madrid på spår för en tredje på varandra följande europeisk titel och fjärde i fem säsonger. Real Madrid tröja med eget namn 2017/18 med hög kvalitet och snabb leverans!

Europas mest framgångsrika klubb med 12 troféer, Madrid kommer att spela finalen i Kiev mot antingen Liverpool eller Roma, som står inför torsdagen (AEST) i Italien. Liverpool vann det första laget 5-2 hemma.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *