Neymar underbara mål hjälper Brasilien att slå Kroatien

Här är synen varje Brasilien fan ville se före VM – Neymar tillbaka och scoring. Efter 98 dagar på sidelinjen gjorde Paris Saint Germain superstar nummer 10 billiga fotbollströjor ägare sin återkomst från skada som en andra halv ersättning för Brasilien när de spelade Kroatien.

Tjugofyra minuter i sin återkomst plockade han upp bollen på vänster sida av lådan, drev över två försvarare och slog bollen in i baksidan av nätet. Det var hans 54: e mål i 83 framträdanden för Brasilien – en bakom Romario som är tredje i den all-time brasilianska målskyttlistan. Paris Saint Germain tröja med eget namn 2018 till försäljning online butik.

Paris St Germain framåt, världens dyraste spelare, har varit skadad sedan 25 februari när han bröt en metatarsal och förstörde sin fotled i en Ligue 1-match mot Marseille.

Billiga Fotbollströjor Brasilien VM 2018 Neymar JR 10 Hemmatröja

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *