Danmark VM 2018 fotbollströjor köp nu!

Christian Eriksen var underväldigande i Danmarks VM-öppnare mot Peru förutom ett ögonblick av briljans som ledde till spelets ensamma mål och danskarna behöver mer från sin inspirerande playmaker för att förlänga sin vistelse i Ryssland. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Danmark har sin egen målmaskin i Tottenham Hotspur mittfältaren Eriksen, som nettade 11 mål i hans lags kvaler, en rekord som endast blev bättre av Cristiano Ronaldo och Robert Lewandowski på vägen till Ryssland. Du kan också köpa Danmark VM tröja 2018 för att visa ditt stöd.

Den 26-årige slog ett fantastiskt hat-trick i 5-1-rivningen till Irland i november för att säkra Danmarks slutspel, gjorde sedan och skapade en annan i en 2-0 vänlig seger över Mexiko i en pre-World Cup uppvärmning.

Billiga Fotbollströjor Danmark VM 2018 Hemmatröja

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *