15 afrikaner som hjälpte Frankrike att vinna VM 2018

Frankrike besegrade Kroatien 4-2 i finalen i 2018 FIFA World Cup och franska spelare av afrikansk härkomst var dominerande. Totalt 15 spelare av afrikansk härkomst var en del av den 23-maniga gruppen som representerade Frankrike i Ryssland 2018. billiga fotbollströjor till salu online-butik.

Kylian Mbappe, den 19-årige som upplyste Ryssland, gjorde fyra mål, varav en i finalen blev den näst yngsta spelaren sedan Pele i 1958-poängen i finalen i Mundial har Kamerun och Algerie härkomst. Du kan också köpa Frankrike VM tröja 2018 för att visa ditt stöd.

Ngolo Kante, som marshalde mittfältet för Frankrike, är av malansk härkomst, medan Paul Pogba som också registrerade sitt namn på finalbladet i finalen är av guineas härkomst.

Här är nedstigningen av alla vinnare i Frankrike VM

Steve Nzonzi (Kongo), Benjamin Mendy (Senegal), Kylian Mbappe (Kamerun / Algeriet), Paul Pogba (Guinea), Steve Mandanda (Demokratiska republiken Kongo), Laise Matuidi (Angola / Kongo), Ngolo Kante (Mali) Ousmane Dembele (Senegal, Mali, Mauretanien), Nabil Fekir (Algeriet), Samuel Umtiti (Kamerun), Adil Rami (Marocko), Benjamin Mendy (Senegal), Djibril Sidibe (Senegal), Presnel Kimpembe (Demokratiska republiken Kongo) Corentin Tolisso (Togo), Thomas Lemar (Nigeria)

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *