Manchester United bekräftade Fred tar nummer 17 fotbollströjor

Manchester United-fansen behandlades med en första glimt av sommarens signering Fred efter att han deltog i träning på torsdag i Los Angeles – och han har äntligen fått ett skjorta nummer. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Brasilianen fullföljde en £ 52million flytta till Old Trafford strax innan världscupen och efter en tre veckors semester stötte han in i LA för att länka upp med sina nya lagkamrater för första gången. Om du är Manchester Uniteds fans kan du också köpa Manchester United tröja med eget namn 2018 i vår butik.

Fred är fortfarande långt borta från matchen fitness och lider av jetlag, så deltog bara i en individuell träning med styrka och konditionering Gary Walker.

Freds ankomst till LA betyder att han äntligen fick ett skjorta nummer, som arvade No.17 som tidigare användes av Daley Blind innan han åter anslöt sig till den tidigare klubben Ajax förra veckan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *