Neymar PSG affären ledde till en uppblåst transfermarknaden

Leicester City målvakt Kasper Schmeichel anser att Neymars rekordflyttning från Barcelona till Paris Saint-Germain förra sommaren gav upphov till prisökning för toppmålet. Paris Saint-Germain tröja med eget namn 2018 till försäljning online butik.

Schmeichel som själv är högt rankad känner att sådana drag har hänt efter överföringen av Neymar med klubbar som nu är villiga att spendera mycket mer än normalt för en topp målvakt. Du kan också köpa Neymar tröja i vår butik.

”Jag tror att Neymar-överföringen var avgörande för allt. Priserna blev väldigt uppblåst och därifrån var det alltid att nå varje position. Det var bara en fråga om tid innan målvaktarna skulle komma in på akten.”

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *