Sergio Aguero hatt-trick hjälp Manchester City slog Huddersfield 6-1

Manchester City levererade ännu en påminnelse om att det är laget som ska slå i Premier League den här säsongen. billiga fotbollströjor till salu online butik. På dagens bevis ser sig att vinna ligatiteln bortom Manchester United.

Några timmar efter att City Thrashed Huddersfield 6-1 – främst tack vare ett hat-trick av Sergio Aguero – United slumped till en 3-2 förlust i Brighton efter att ha givit tre mål i ett 20-minuters spann i första halvlek. Du kan också köpa Manchester City tröja med eget namn 2018 för att visa ditt stöd.

City har redan rackat upp åtta mål i de två första matcherna i sitt titelförsvar. Aguero ser i toppform, passform-igen Benjamin Mendy är i skrymmande humör till vänster, medan tränare Pep Guardiola hade lyxen att starta Raheem Sterling, Leroy Sane och Riyad Mahrez på bänken mot Huddersfield.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *