Robert Lewandowski förklarade varför han ville lämna Bayern München

Robert Lewandowski erkände att han ville lämna Bayern München i sommar efter att ha upptäckt bristen på uppmuntran från klubbhierarkin under en stavning av dålig form förra säsongen. Bayern München tröja med eget namn 2018 till försäljning online butik.

Den 30-årige har gjort 155 mål i 179 matcher för de tyska mästarna, men kom in för kritik i en säsong där han hittade nätet 29 gånger. Och polen tyckte att klubben borde ha gjort mer för att hjälpa honom under de hårda stunderna. Du kan också köpa Lewandowski tröja för att visa ditt stöd.

”I april och maj kritiserade alla mig. Och jag kände inget skydd från klubben, jag kände mig ensam. Jag gjorde inga mål i två eller tre viktiga spel och plötsligt sa alla:” Öppna eld mot Lewandowski! ” Jag såg inte någon som stödde mig då. Ingen av klubbbossarna försvarade mig. Jag kände mig inte bra i München just nu. Att vara i Bayern passade mig inte vid den tiden. ”

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *