Barcelona lanserade 2018-2019 nya tredje fotbollströjor

 

Barcelona har presenterat sitt nya rosa tredje kit för 2018-19-säsongen. Den nya jerseyen är värd hyllning till Barcelona, och har en dynamisk ramdesign som inspireras av en av de mest kända gatorna, Avinguda Diagonal. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Barcelona 18-19 tredje kit är övervägande persikor (ljusrosa) med en tunn ramla från vänster till höger i en lite mörkare, mer mättad nyans av färgen. Rakuten-logotypen på den tredje skjortan i Barcelona 2018-2019 är vit, vilket inte är idealisk för läsbarhet men hjälper till att hålla designen effektiviserad. Du kan också köpa Barcelona tröja 2018/19 med eget namn för att visa ditt stöd.

Barcelona har gjort en uppmuntrande början till säsongen som har sett dem vinna alla tre av deras La Liga-spel hittills och de kommer att försöka förlänga den löpningen när de möter Real Sociedad bort på lördag.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *