Juventus tränare: Ronaldo har inget att bevisa

Cristiano Ronaldo har uthärdat en skakig start på livet i Juventus, men tränare Massimiliano Allegri hävdar att fem-tiden Ballon d’Or-vinnaren inte har något att bevisa. Juventus tröja 2018/19 med eget namn för försäljning online butik.

Efter att ha hängt en häft mot Sassuolo förra helgen, skickades Ronaldo ut på sin UEFA Champions League-debut mot Valencia. Allegri har sprang till försvaret av portugisiska, hävdar att han inte har någonting att bevisa för någon just nu i sin karriär. Du kan också köpa Ronaldo tröja för att visa ditt stöd.

Allegri sa: ”Alla har alltid mycket höga förväntningar på honom, men tror du att han fortfarande har något att bevisa? Jag tror att han helt enkelt behöver spela och njuta av sig själv och göra mål som han alltid gör. Han har redan bevisat allt i sin karriär. ”

Juventus Fotbollströjor Barn 2018-19 Cristiano Ronaldo 7 Hemma Matchtröja

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida