Lionel Messi vinner Champions League-spelaren i veckan igen

Barcelona stjärna nummer 10 Barcelona tröja 2018/19 med eget namn ägare Lionel Messi är vinnare av UEFA Champions League-spelaren i veckan för matchday två efter sin prestation i Barcelonas 4-2 seger bort mot Tottenham Hotspur på Wembley Stadium.

Barcelona superstjärnan slog Paris Saint-Germain framåt Neymar Jr, Edin Dzeko av AS Roma och Juventus framåt Paulo Dybala till priset. Messi tröja till salu online butik.

Den 31-årige argentinska Maestro gjorde två mål mot Tottenham till skillnad från rivalerna Dzeko, Neymar och Dybala som gjorde tre mål i sina respektive matcher mot Vitoria Plzen, Red Star Belgrade och Young Boys.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida