Luka Modric väljer Griezmann för Ballon D’Or-priset

Med flera franska internationella som listades för 2018 Ballon d’Or-priset har Real Madrid superstjärnan Luka Modric visat att han skulle välja nummer 7 Atletico Madrid tröja 2018/19 med eget namn ägare Antoine Griezmann över Kylian Mbappe för priset.

De franska stjärnorna Griezmann, Mbappe, Raphael Varane, N’Golo Kante, Paul Pogba och Hugo Loris nämnde alla på den sista 30-manslistan, liksom Karim Benzema, som inte var en del av Les Bleus ’2018 FIFA World Cup-vinnande trupp. Griezmann tröja till salu online butik.

Många tror att Griezmann, Mbappe och Varane är favoriterna för de franska spelarna för att vinna priset, och Modric sitter ihop med Atletico Madrid-mannen.

Modric sa: ”Jag skulle lägga Antoine Griezmann i poleposition, vad gäller de tre fransmännen, för allt han har uppnått i år. Mbappe är en extraordinär talang, ett underbart löfte för framtiden, men som redan har visat en bra nivå. Han är verkligen speciell. ”

Atletico Madrid Fotbollströjor Barn 2018-19 Antoine Griezmann 7 Hemma Matchtröja

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *