Luis Suarez: Barcelona är ett bra lag även utan Messi

Barcelonas anfallare Luis Suarez slog Real Madrid till svärdet i El Clasico med en oförglömlig prestation och nummer 9 billiga fotbollströjor ägare sa att det visade sig att hans sida kan vinna även utan talismaniska figuren av Lionel Messi.

I en övertygande 5-1 seger över Los Blancos gjorde Suarez ett fantastiskt hat-trick när katalaner sprang riot. Självklart, om du också är fan av Barcelona, kan du också köpa Barcelona tröja 2018/19 med eget namn för att visa ditt stöd.

Suarez sa: ”Det är bättre att vi har Leo, han är bäst i världen, men som ett lag måste vi vara stolta. Vi visade att vi är ett bra lag även utan Messi, men med en världsklass tränare.”

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *