Neymar: Arsenal har tur att ha Unai Emery

Nummer 10 Paris Saint-Germain tröja 2018/19 med eget namn ägare Neymar menar Arsenal har tur att ha Unai Emery ansvarig. Gunnersna är femte i Premier League och gick på en extraordinär 11-matchsspel i alla tävlingar denna säsong.

Och de är officiellt det svåraste arbetande laget i Premier League som har sprang mer än någon annan sida denna säsong. Brasilien superstar Neymar, 26, tecknades av Emery i Paris Saint-Germain och vann Ligue 1 under honom förra året. Neymar tröja med hög kvalité!

Neymar sa: ”Arsenal spelar riktigt bra fotboll. De kommer från en bra match i de senaste matcherna och alla vet att Emery är en riktigt bra tränare. Jag tror att han kommer att ta bra saker för Arsenal, vilket är en riktigt stor och viktig klubb här i England. Jag önskar honom lycka till. ”

Paris Saint Germain PSG Fotbollströjor Barn 2018-19 Neymar Jr 10 Borta Matchtröja

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *