Luka Modric vinner kroatiska idrottsman of the Year 2018

Kroatien kapten Luka Modric utsågs Balkan Athlete of the Year på torsdag blir bara den andra fotbollsspelare att kamma hem priset efter Bulgariens tidigare europeiska fotbollsspelare of the Year Hristo Stoichkov 1994. billiga fotbollströjor till salu på nätet shop.

Ballon d’Or-vinnaren Modric vann Champions League och FIFA Club World Cup med sin spanska klubb Real Madrid samt bidrog till att hjälpa Kroatien att nå världscupfinalen i Ryssland. Han tilldelades turneringen Golden Ball Award. Du kan också köpa Real Madrid tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

Den 33-årige, som fick 75 poäng i den 46: e undersökningen, organiserad av Bulgariens nyhetsbyrå (BTA), slog Serbiens världsnummer en tennisspelare Novak Djokovic, som toppade den årliga omröstningen fem gånger i rad mellan 2011 och 2015.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida