Real Madrid tecknar Manchester City-spelare Brahim Diaz

Real Madrid har avslutat signeringen av Brahim Diaz från Manchester City för en anmäld avgift på 15 miljoner euro. Mittfältaren har undertecknat ett halvt och ett halvt år avtal som kommer att löpa genom 2025. billiga fotbollströjor till salu online-butik.

Brahim, som gick med i City som 16-årig från Malaga, avböjde ett förbättrat erbjudande om att stanna hos Premier League-mästarna. Källor berättade för ESPN FC att han hade blivit frustrerad över hans brist på första lagsmöjligheter. Du kan också köpa Manchester City tröja 2018/19 för att visa ditt stöd.

Han gjorde bara fyra framträdanden för City den här säsongen – tre i Carabao Cup och en i Community Shield – med chef Pep Guardiola som föredrar att använda fler ledande alternativ i Premier League och Champions League.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *