Ronaldo kommer inte sluta sin karriär på Juventus?

Cristiano Ronaldo har antydat att han kanske inte kan avsluta sin karriär hos den nuvarande klubben Juventus FC. billiga fotbollströjor till salu online butik.

Ronaldo är kontraktsmässigt bunden till Juventus fram till 2022 och har undertecknat ett fyraårigt avtal i juli, men han har redan blivit ombedd om livet efter Juve och om det kommer att innebära en återgång till Sporting CP i Portugal – hans första professionella klubb innan han kom till Manchester United i 2003. Billiga Ronaldo tröja med hög kvalité!

Ronaldo sa: ”Kommer jag tillbaka till Sporting? I fotboll vet du aldrig. Alla i Turin välkomnade mig på ett fantastiskt sätt. Vi känner alla mycket bra. Jag vet inte när min karriär slutar men jag mår bra och jag vill fortsätta gå i många år. ”

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *