Bayern München 2019-20 träning fotbollströjor läckt

Bayern München kommer att släppa sitt nya hem Billiga fotbollströjor före den sista Bundesliga-matchen av säsongen mot Eintracht Frankfurt den 18 maj 2019. Tillsammans med satsen kommer de tyska jättarna släppa nästa säsons träningssamling – nu den första delen av Adidas Bayern München utbildningsområde har läckt ut.

Det vi tittar på är en Bayern München träningströja / långärmad tröja för 2019-20 säsongen. Det första träningssatsen och alla andra föremål kommer att ha samma huvudfärger som tröjan. Bayern München tröja 2018/19 till försäljning online butik.

Baserat på Adidas Tiro 19 träningsmall introducerar den nya träningsamlingen i Bayern München 2019-20 ett tvåfärgssystem med laxrött. Det är lätt laxrött med maroon logoer och applikationer.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *