Bayern München planerar att förlänga Manuel Neuer kontrakt

Karl-Heinz Rummenigge bekräftar att Bayern München snart kommer att erbjuda ett nytt kontrakt till Manuel Neuer. Billiga fotbollströjor till salu onlinebutik.

Bayern München försöker bygga upp ytterligare en trupp i världsklass efter att ha släppt många äldre spelare på sommaren. Förutom att underteckna topptalenter ser Bayern också efter att säkra en långsiktig framtid för några av sina stjärnspelare. Du kan också köpa Bayern München tröja 2019/20 för att visa ditt stöd.

Manuel Neuer långsiktiga framtid är också en angelägenhet för Bayern. Den tyska målvakten har två år kvar på sin nuvarande affär. Tala med Sky Sport, bekräftade klubbchefen att Neuer troligen kommer att sätta in ett nytt kontrakt förr snarare än senare.

”Vi har ett avtal efter 2020 och jag tror att vi förlänger detta kontrakt i en inte alltför avlägsen framtid igen. Vi är tacksamma för att han spelar för Bayern München, vi känner till kvaliteten och vi känner den tacksamheten. ”

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *