Billiga fotbollströjor/matchtröja Karim Benzema Real Madrid 2019-20 här för att köpa

Karim Benzemas strejk för Real Madrid mot Leganes på onsdag såg honom att han tappade Thierry Henry som den mest produktiva fransmannen på en utländsk klubb. Billiga fotbollströjor till salu onlinebutik.

Benzemas mål var hans 229: e för Merengues och såg honom rensa bort Arsenal-legenden Henry som den franska anfallaren med flest mål för en enda klubb utanför sitt hemland. Du kan också köpa Real Madrid tröja 2019/20 för att visa ditt stöd.

Henry fann nätet 228 gånger för Gunners under åtta år och vann två Premier League-titlar och två FA-cups under processen.

Benzema är nu under sin 10: e säsong i rad på Real Madrid och fortsätter att vara en stor spelare för de spanska jättarna.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *