Paulo Dybala: Att bo på Juventus är ett givande beslut

Paulo Dybala tror att vistelsen på Juventus i sommar var ett givande beslut som har bidragit till att förbättra honom. Billiga fotbollströjor till salu onlinebutik.

Han har spelat en viktig roll för Bianconeri i nyckelspel den här säsongen, inklusive att hitta nätet mot Atalanta i Juves 3-1-seger igår, med hjälp av Gonzalo Higuain. Du kan också köpa Juventus tröja 2019/20 för att visa ditt stöd.

Dybala har förbättrats sedan förra säsongen med sin position på planen som gjorde en avgörande skillnad.

”Jag vet inte vad som har förändrats sedan förra året, men att spela närmare målet hjälper: allt börjar därifrån. Beslutet att stanna belönar mig, det är min önskan att förbättra, att ha kul på planen. ”

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *