PSG kommer på 7: e plats i UEFA-klubbens rankning

Med gruppfasen i UEFA Champions League avvecklar har UEFA släppt sitt klubbranking för 2019-20. Billiga fotbollströjor till salu onlinebutik.

Även om Paris Saint-Germain har haft några besvikelser under europeisk tävling, avslutade de fortfarande i topp 10 och kom på sjunde plats. När man tittar på klubbarna framför PSG, finns det inget som argumenterar för att huvudklubben ska vara framåt. Du kan också köpa Paris Saint-Germain tröja 2019/20 i vår butik.

Real Madrid kommer först, med tre Champions League-troféer under de senaste fem åren, det är ingen överraskning. För det andra är FC Barcelona nästa, och även om de inte vunnit tävlingen sedan 2014-15, har de klarat 16-rundan konsekvent. Den tredje klubben är FC Bayern München, och precis som Barcelona gör den tyska klubben ständigt djupa körningar i turneringen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *