Ta fotboll som en livskärlek

Jasper Cillessens avskedsstrid

Copa del Rey-finalen i denna säsong spelas av Barcelona mot València Club de Futbol, ​​medan Barcelona också hoppas att träffa Copa del Rey fem på varandra följande mästerskap. Att förlora Champions League kan inte längre förlora Copa del Rey, Barcelona är fast besluten att vinna. Detta spel är också Barcelonaspelare Jasper Cillessen lägger äntligen på fotbollströjor FC Barcelona för att kämpa för det, han hoppas kunna säga farväl till Barcelona-laget med Champions League.

Jasper Cillessen är det nederländska landslagets huvudspelare, men Barcelona gav honom inte för många möjligheter att spela. Han ville inte begrava sin ursprungliga dröm om att ha på sig en billiga fotbollströjor som körde hela vägen på den gröna gräsmattan. Han kom till Barcelona med sina drömmar, hoppas att han kan spela sina färdigheter och vinna ära för laget. Det visar sig att Barcelona kanske inte är lämplig för honom. Han måste byta lag för att bevisa sig igen.

Jasper Cillessen vet att det är rätt att hitta en annan kurs för sig själv, precis som den ursprungliga Arjen Robben. Barcelona är inte nödvändigtvis lämplig för alla spelare, men det är en drömplats för varje spelare. Först efter att jag har varit där vet jag att min dröm bara är en dröm. Jag kan hitta ett lag som känner styrkorna i min styrka är den riktiga gula fotbollen.

http://fotbollstrojorse.bravesites.com/

10 års fotbollsförtroende bröder

Bundesliga slutade spelet, FC Bayern München 5-1 seger över Frankfurt vann 7 på varandra följande mästerskap. I det här underbara spelet, låt oss se det underbara resultatet av det sista stoppet för den 10-åriga vänskapen som drabbades av No. 7 och No. 10- billiga fotbollströjor. Franck Ribéry och Arjen Robben tävlade i sista striden, och de spelade också dubbelarna och gjorde ett mål för att vinna den sista segern.

Franck Ribéry och Arjen Robben gick med i Bayern München i 10 år. De arbetade sida vid sida och samarbetade med varandra för att ge otaliga heder i fotbollströjor FC Bayern München. De senaste 10 åren vann de 7 Bundesliga-mästerskapen, 4 tyska cupmästerskapen och ett Champions League-mästerskap …. Kombinationen av de två är seger. Att gå ihop i en match är verkligen ett par söta spelare som är födda ur fotboll.

FC Bayern München är ett lag som verkligen vet fotbollens kul. När Arjen Robben och Franck Ribéry valde att gå med var det ingen ånger. Teamet gav dem otalig glädje och ära. Hur lycklig är det att träffa en bra vän på ett fotbollsplan. Jag tror att deras fotbollsstil alltid har åtföljts av lycka.

Hur man väljer Gareth Bales desperata situation

Real Madrid avslutade spelet, Gareth Bale tittade på sin Real Madrid matchtröja, tyvärr utträffad. Han är inte det ögonblick då Real Madrid höll honom. Alla klagar på honom. Kanske för Real Madrid, när du förlorar ditt värde, är du slöseri och du kan inte vänta på att du lämnar omedelbart. Gareth Bales resultat under året har sjunkit avsevärt och han har alltid blivit skadad. Han returnerade inte Real Madrid med verkligt värde.

Real Madrid sin hänsynslöshet är också ökänd, se hur många starka spelare som brukade ha på sig Real Madrids billiga fotbollströjor. Anslöt sig till Real Madrid med sin ungdom att spela det, och slutligen förlorade sin hänsynslöshet utan värde. Real Madrid system är strikt, trots allt är pengar att köpa användbara människor, du måste överges om du förlorar din roll. Gareth Bales nuvarande situation är mycket dålig, även om han ger en chans att spela sparas. Real Madrid, är det fast beslutet att be honom att gå?

Kan Gareth Bale börja sin fotbollskarriär igen? Att bo i Real Madrid kan bara göra dig njut av det förflutna, och lämna är en fråga om mod, så titta på sina egna val.

Aaron Ramseys erfarenhet

2018-19 säsongen är över och för många spelare är det början på ett val. Aron Ramsey av Arsenal F.C. bestämde sig också för att ta bort sin Arsenal matchtröja och gå med Juventus för att starta sin nästa karriär inom fotboll. I Arsenal F.C., bytte Aaron Ramsey från en pojke till en riktig man, upplevt livets uppgångar och nedgångar och hade ett djupt minne om 11 år.

Aaron Ramsey gick med i Arsenal F.C. och utbildades av tränare Arsne Wenger. Han utvecklade verkligen sin potential och vann en bra ära för sin billiga fotbollströjor. Tyvärr var Aaron Ramseys högra ben i brutet ögonblick bruten på domstolen, vilket var en stor skada för en fotbollsspelare. Men tack så mycket för att du träffade en tränare som känner honom väl. I praktiken stod han upprepade gånger igen. Han älskade fotboll och ville inte ge upp.

Kanske när Arsenal F.C. Tänk på att ge upp Aaron Ramsey, samhället är grymt, och när du inte har något värde kommer du att bli eliminerad. Men han har bevisat sin existens med sin styrka. Att bli Juventus kommer att göra honom mer värdig respekt. Aaron Ramsey har en annan fotbollsanda och förtjänar beröm från alla.

Kan Manchester United gå tillbaka

I år förlorade Manchester United marken, motsägelsen mellan spelare och tränare och spelarnas problem. Manchester United slutade den här säsongens Premier League säsong med ett 2-0 hem nederlag. I slutet av matchen kommer mittfältaren Ander Herrera också ta bort sin Manchester United matchtröja och flytta i en annan riktning, men han kommer alltid att vara den röda djävulen i sitt hjärta.

Manchester United-laget misslyckades med att göra Champions League topp fyra den här gången. Det stora problemet är spelarna. Spelare vet inte hur man ska lyda coachens arrangemang. Problemen passerar alltid pengarna. När en Manchester United-spelare bär en billiga fotbollströjor på planen, borde han göra en fotbollsspelares grundläggande princip snarare än att betrakta spelet som sin emotionella ansvarsfrihet. Lagfel är också lika med sitt eget misslyckande, för att bevisa att de har rätt, du måste ha tillräcklig förmåga att övertyga andra.

Vad kommer att hända bredvid Manchester United? Vi kan bara förvänta oss nya tränare att ändra status quo. Manchester United är ett misslyckande för Jos Mourinho, men Manchester United-spelare är mer oansvariga för sin fotbollskarriär, vilket resulterar i att en sådan stat bara kommer att skapa sin egen framtida kris.

Daniele De Rossi slutar 18 år av A.S. Roma

Det är dags för en annan fotbollsspelare att lämna laget och byta lag. SOM. Romas Daniel De Rossi meddelade också officiellt att han skulle ta bort sin AS Roma matchtröja efter säsongen, men hans fotbollskarriär skulle fortsätta. Daniele De Rossi, som har varit i A.S. Roma i 18 år, är en sann järnman som spelar lojalt för sitt lag.

Daniele De Rossi ägnade sin ungdom till A.S. Roma, och jag undrar hur många billiga fotbollströjor han hade i utbyte mot heders titlar. Han vann italienska cupen 2006-2007 / 2007-2008 på uppdrag av A.S. Roma, 2007 Italienska Super Cup och VM 2006 för sitt land. Han har superkörningsförmåga, perfekt kasta teknik och långdistansfotografering. Han är alltid full av energi och passion på planen, tack vare den riktiga fotbollsstilen som hans far ärvde.

Daniele De Rossi, 36, valde att lämna A.S. Roma som hans riktiga kvalitet och visste att det var dags för honom att lämna. Välja ett sätt att börja på nytt för sig, livet har bara några 18 år. Han måste lägga mer ansträngning i sin dröm om mästerskapet, så det måste ändras nu. Det är sällsynt att se en så bra fotbollsspelare på fotbollsplanen. Vi måste komma ihåg honom – Daniele De Rossi!

http://www.fotbollstrojorse.estranky.sk/


Sida 1 av 512345