Jag saknar den du va.

Ja jag saknar dej, det är sant. Men du har blivit så annorlunda vilket jag tycker är jättetråkigt, för jag saknar den ”lilla” killen som springer runt och dampar, spelar cp, springer runt halva kupolen med sina vänner och bara dampar och skämmer ut sej, sitter vid datorn halva nätterna sen kommer och kryper ner bakom en och bara myser ihop ”oss” till en liten hög elr vad man ska säga 🙂 Men det gör mej ingenting för det är den killen som jag verkligen älskar och saknar! Det kanske är därför lite av känslorna försvann för att den kille som jag va kär i försvann, han blev seriös, det gick inte att skämta på samma sätt som innan, slutade dampa och vara ”konstig”.

Du ska bara veta hur mycket jag saknar dej!

Om om vi skulle göra så som du sa, att ta avstånd från varandra, tror du att det skulle bli bättre bara för att vi slutar träffas, prata och allt sånt?

Jag tror inte att det kommer bli bättre alls, jag tror att det kommer bli att vi tappar våran vänskap ist, men om du tycker att det är värt det ja då kanske vi ska göra så. Jag tycker att det är dumt att förlora en vän pga ett förhållande.

Om du tänker efter lite kanske du minns att jag sa det att jag va rädd att bli tsm med dej för jag ville inte missta vänskapen du och jag hade, men det verkar som om den kommer försvinna iaf 🙁

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida