Både gott och ont.

Jag har följt denna blogg ett tag nu http://morsanmy.blogg.se/ och jag har börjat inse lite smått att den bloggen har gjort mej ganska illa på något sätt, den har gjort mej både glad och ledsen. Inget illa mot den som har bloggen för jag är verkligen jätte glad för deras skull men den har gjort mej deppig.

För att jag känner att det som har hänt dom, det kommer aldrig att hända mej ändå..  Så varför ens drömma om något sånt, känns som att det inte finns någon ändå som tkr att jag duger till nått sånt 🙁
Tanken vem skulle vilja ha ett barn med en sån som mej?
Jadu ingen känns det som.

Mina kusiners mamma kom och frågade mej ska inte du ha barn snart Amanda?

Nej, jag e 4-3ver alone så det fungerar inte..

Jag kände ara hur jag blev deppig över att typ hon och några till som jag känner va med barn, och visst kan det vara dumt att jag som liten 17 årig tjej vara med barn ja? Kanske inte är det smartaste, men visst där fanns ändå en längtan, vet inte varför men det gjorde det, kanske för att jag skulle få nått att ta hand om, nån som verkligen skulle gilla mej för den jag va och ingenting annat.

Jag kände bara hur jag fick ont i magen av alla dom tankarna, jag ville ju så gärna men ändå verkligen inte, för jag vet att jag inte har några pengar, inget jobb och ingen utbildning, riktigt dumt att ha ett barn då? Jo..

Tur dåligt jag än mådde av att läsa så fortsatte jag, jag vet inte varför jag gjorde det men det bara blev så. Jag vet inte hur många timmar jag har setat och gråtit framför den bloggen.  Ja det har varit på gott och ont och ha läst den.

Ja det gjorde ont i mej att förstå att det kommer inte bli jag som kommer få nått barn, det bar är så. Det är dom, dom kommer var jätte glada medans lilla jag här långt, långt, långt bort åxå vill men kommer inte att kunna få det, det bara är så. Dags att acceptera det nu!

Ja det va svårt för mej att göra det, men nu har jag gjort det iaf..

Jag satt och kände mej verkligen helt värdelös, för jag kände att jag dög inte åt någon alls, ingen skulle vilja ha en tjej som mej.  Jag är långt ifrån som alla andra jag älskar att sitta vid datorn, jag har inte ett fint bordsskick (har det bar om jag måste xD ), jag är grymt pratglad -.-’ säger  saker som kan göra andra ledsna rakt ut (kan inte rå för det, men försöker verkligen att t änka efter först)

Jasen har jag väll några bra sidor åxå tror jag?

Jag vill alltid att mina vänner ska må bra, försöker vara snäll och hjälpsam, försöker oftast göra folk glada om dom typ e deppiga ja vad finns det mer typ inget?

Ja nu vet jag inte längre vad jag vill, just nu vill jag bara vara jag och få ordnig på mitt liv.

Jag har kaos i mitt rum och kaos i huvudet kanske inte så svårt att förstå att det lätt blir kaos i hemmet när det är kaos i huvudet.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida