Håller på att förstöra allt igen? :(

Har jag lyckats att förstöra allt ännu en gång?

Ja det vet jag inte, men jag hoppas inte det. Jag har en klump i magen att jag håller på att förstöra allt mellan mej och Jonas som jag har gjort med några andra av mina vänner. Vilket verklien gör jätte ont för mej att inse. Men det kanske är det som behövs för att något ska hända.

Jag vill verkligen inte förlora dej Jonas som en vän elr till och med pojkvän bara för att jag har ganska mkt jobbigt med mej i det förflutna. Jag försöker varje dag att släppa allt det som har hänt, men det finns vissa saker som gör allt så jobbigt och det är alla dessa flyttar som har drabbat mej under det senaste året. Och jag ska flytta minst en gång till under 2012, vilket är väldigt jobbigt för mej psykiskt.

Jag vet att när jag väl har bestämt mej för att nu räcker det, dags att fixa det här NU! Och då gör jag det helhjärtat! Och jag känner att den tiden för det ät snart! Jag behöver bara lite hjälp för att komma dit

Men nu har jag åxå något att kämpa för, jag har en helt underbar vänskap med Jonas som INTE får FÖRSTÖRAS! Det kanske den gör om jag inte agerar snart. Och att mista en sån underbar vän som honom det vill man inte göra! Belive me!
Han är den som har fått mej att börja kämpa, se livet från den ljusa sidan. Jag mår lite lite bättre dag för dag, jag jobbar på att stänga ett kapitel i min bok nu och lämna allt skit bakom mej! Och börja skriva på ett nytt. Det kan verkligen vara dags att vända blad nu. Innan det är försent igen..

Jonas du är en av de personer som jag ser upp till, du är en helt underbar vän, har en fantastisk personlighet och har lyckats med såå sjukt många saker. Det finns ingen specifik sak som gör att jag ser upp till dej utan det är helheten. Vänner som dej dom får man verkligen leta länge efter innan man hittar nån som är som du. Du är verkligen unik, det finns ingen som du.

Du är väldigt lik mej på många sätt som gör mej glad, vi tänker lika, gillar samma lika saker. Och du är som den försvunna pusselbiten som jag har hittat igen, och jag tänker verkligen kämpa för att få ha kvar dej som min vän!

Jag hoppas verkligen att du ser att jag är villig att kämpa! För det vill jag, jag behöver just nu en knuff i ryggen och jag vet att det hjälper!
Jag ska visa dej, för jag vet att jag är stark, orkar och kan. För jag vet att jag är stark och kan klara det, jag behöver bara kämpa för något och nu har jag det och det kommer gå lättare att kämpa nu är innan.

Det var det här inlägget jag skrev i huvudet tidigare idag, det va väldigt känsligt för mej att skriva det. Jag vet inte hur många gånge jag började gråta undertiden jag skrev det här. Men nu känns det bra att det är skrivet.
Hoppas du inte ser mej som ett litet offer fast jag ibland kan ses som det.

Du vet mkt hur jag har haft det, för jag har vågat berätta det för dej utan nån som helst tvekan, du gav mej tillit som ingen annan har gjort tidigare. Du va speciell att prata med, du kunde lyssna på vad jag hade och säga.

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida