Mer Teknik.

Jag är helt död seriöst.
DEtta funkar inte alls..

Jag sitter i skolan och bara sitter av tid för att jag är så åksjuk. Och det är inte heller bra, för jag är i skolan men jag är frånvarande ändå. Så vad gör jag för nytta att jag sitter här? Jo jag får närvara istället för frånvaro.
Men jag är helt frånvarande ändå.. SÅ vad spelar det för roll?

Det blir snart hemfärd tror jag? Jag vet inte om jag klara av att vara i skolan såhär åksjuk som jag är. Men det är bara att kämpa på!
Jag försöker iaf! Jag sitter och längtar tills denna dag ska ta slut! Då får jag åka hem byta om och börja laga lite mat som jag och Jonas kan äta sen när han kommer till mej i helgen! 😀

Jagf gillar hans jobb ibland 🙂 För det gör att jag kan få lite sällskap under veckorna i borlänge för att han jobbar runt borlänge osv 😀 det är mkt, mkt, mkt trevlig ^^

Meenn… Nu så måste jag försöka fokusera på att jobba teknik! men det går verkligen inte!

Jag vill ha mat men har ingen och skolmaten kommer inte heller att gå att äta så jag kommer att vara död i slutet av dagen och senare ikväll så ska jag se om vi kan smita iväg och handla lite saker elr om vi ska handla imorn 🙂

Men nu ska jag försöka att fokusera lite och stänga ner så jag inte får en datavarning.. D:

0 kommentarer

Lämna ett svar