Nu är det snart bara natt kvar :)

Nu alla söta folk ska jag snart sova 🙂

Idag har varit en riktig piss dag!

Först få lov att länga älsklingen i en varm och skön säng i Orsa
Vara åksjuk som fan typ hela dagen..
Sitta av en hel skoldag utan att få någonting gjort…
Få så ont i ögonen pga att jag måste ha så stark ljusstyrka på datorn  så jag  fick lov att  gå hem från skolan pga mina ögon as drygt juh.. För jag vill inte gå hem från skolan pga att mina ögon är helt cp men jag kan inte göra så mkt annat än att gå hem från skolan och sova för att mina ska må lite bättre

Sen kom iaf min underbara älskling hem till mej och vi stack och köpte pizza 😀

Imorn blir det fredags mys här hemma i min lägenhet med mej och Jonas och lite godis och chips 😀 😀 Nom nom nom nom sen helgen ska vi ägna åt att städa i min lägenhet 🙂 BRa de så att det bli fint här någongång ^^

 

Men nu ska jag be om lite massage! 😀

Så godnatt på er!
Puss! 😀

0 kommentarer

Lämna ett svar