Kommer aldrig att glömma den känslan!

Känslan jag hade när jag kom hem från lanet i påskas va en hems och helt fantastisk känsla kan jag lova!

Den hemska känslan va för att kim hade förstört mitt liv lite mer än innan och den underbara känslan va att jag hade fått en ny vän! Som senare blev min man 🙂

Typ direkt jag kom hem ifrån lanet så la jag mej i min säng efter att ha sovit en hel natt med den underbara Jonas 🙂
Vilket va den underbaraste natten på länge kan jag lova! ;D

Och direkt när jag la mej i min säng så kände jag hur mkt jag saknade honom och hur han kramade om mej på natten!

OCh den känslan kommer fortfarande tbx ibland 😀 och det e bara myysigt när man kan känna att man saknar en människa så mycket! Och  ja den känslan kan jag inte ens beskriva riktigt men det jag kan säga att jag saknar den känslan ibland. Men jag vet att när jag får sakna min Jonas lite så blir allt bara underbart ! 🙂 <3

Och inatt har jag känt mej som den mest älskade personen ever!
För jag frågade Jonas om jag fick ligga framför honom igår när vi kollade på en film och sen så somnade vi så, och imorse när jag vaknade så höll han fortfarande om mej och jag kännde mej bara sååå himla lycklig som om att han hade skyddat mej hela natten! Så att ingen kunde komma och ta mej alls !
Ja min man han e för god han!
OCh han e bara MIN!

Ja älskling jag lånade några bilder från din fb <3
Kyss love yah!

0 kommentarer

Lämna ett svar