Hejj och hå upp och stå!

Ja det är inte alltid lätt det heller!

MEn nu ska jag sova efter att ha legat och kollat på OS invigningen 🙂

Den va väll helt okej kan jag väll säga 🙂 Men inte så himla rolig och bra som jag hade förväntat mej att den skulle vara :/

Aja what so ever!

Idag så har jag fått hängt med Jonas och hans pappa med till Rättvik och kollat på veteranbilsmarknaden 🙂 och det va väll helt underbart ändå 🙂 bättre än att ligga och sova och kollar upp i taket hela dagen! 😀

TAck älskling för att du räddade min dag :)<3

Och nu ska jag väll försöka och sova? Kanske men innan det ska jag borsta tänderna, hitta min laddare, bädda i ordning sängen igen!  -.-’ Hitta mitt lilla gosedjur! och låssas att det är Jonas så jag får mysa med honom! 😀 <3 Yeey!

Och snart blir det att flytta tbx till Borlänge igen då!
både bra och dåligt juh!
Bra för att jag får träffa min klass igen!
OCh dåligt för att jag kommer ca 12 mil bort från min älskade Jonas och jag vet inte hur mkt vi kommer att träffas under året :'( *cutt cutt* Hoppas det blir några gånger iaf! 🙂

Nu taggar jag för lan om 3 veckor! 😀 Ska bli awezoome med en ny dator som fungerar! yeah! 😀 ska bara försöka installera allt på den bara 😀

Men nattii på er!

Kyss å puss! Älskade dej min underbar Jonas <3

Hoppas du inte blev arg nu älskling men bilden e fett söt! 🙂 oCH jag älskade den och dejj i massor! <3

 

0 kommentarer

Lämna ett svar