Vill vara nära dej och känns din närhet.!

Ja precis så är det och så som jag kan känna många gånger när jag har varit borta från dej och inte sett dej på flera dagar.
Då saknar jag din varma och öppna famn, som jag får krypa ner i när vi går och lägger oss!

Det är en va de underbaraste kännslorna när jag får sova men min älskade Jonas, at när han håller om mej så skyddar han mej mot allt ont och elakt i världen så att jag ska må bra ungefär som om han vore min storebror. OCh att det känns som att han är min storebror det är ingen dålig känsla! Och det visar bar att jag känner mej JÄVLIG trygg när jag är med honom 🙂
Så även fast han är min pojkvän som jag älskar mest av allt så när han håller om mej så känns det typ så om man ska förklara det!

Och i början när jag sa det till Jonas så tror jag att han blev lite ledsen för att han kanske trodde att jag ville stanna våran relation där och inte gå vidare, men det va ju inte det jag ville utan jag ville juh att han skulle bli min en dag vilket han åxå blev 🙂
För det jag ville förklara för honom det va att jag kände mej så trygg som om han hade varit min bror, men jag tror att han missuppfattade det :/ MEn det spelar ju ingen roll nu när vi har varandara 🙂

Stunderna när jag somnar av att han håller om mej, elr att jag ligger framför och han ligger och pillar med min lugg det är oftast då jag känner mej som mest älskad av honom när det är jag och han bara liggades i sängen och kollar på någon bra film<3
Då kan jag säga att livet är underbart 🙂 då är livet på rosa små fluffiga måln och allt är perfekt!

Jag kan lova att jag har aldrig tvivlat på Jonas, den enda personen jag har tvivlat på det är mej själv. Och inte för att det har gjort det bättre utan bara sämre. Under den första månaderna jag träffade Jonas så va allt som en dröm samtidigt som jag hade som ett litet helvete innom mej jag inte har vågat prata om, elr ens erkänna riktigt :/ för jag ville inte! Men nu är det borta som tur e 🙂

Det gick så långt att jag mådde så dåligt att jag höll på att spy flera gånger på tåget till skolan så jag åkte hem och la mej och sov bort hela dagen bara för att jag tyckte att jag var så hemsk mot Jonas :/ Men senare på kvällen så tog jag tag i det och berättade för honom hur jag kände och vf jag hade mått så dåligt under dagen och så. Och han blev inte ett dugg arg på mej 🙂 Utan förstod hur jag kände o.s.v. och det va grymt skönt för mej 🙂

Men fortfarande så är jag rädd för att prata med Jonas 🙁 och det är bara tack vare Kim, så säger jag inte så mkt men jag har börjat göra det men det är inte lätt alla gånger men jag försöker verkligen! Och det går frammåt! 🙂

Men trots att vi har det så bra så kommer det upp hemska minnen 🙁

Men som tur är så kommer dom mer sällan nu än innan 🙂
Vilket är en massa tur för mej ;D

puss å kyss <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida