Ännu en dag blir till natt!

Ja då är det ju bara att sova kvar av denna dag åxå!

Hurra!

Ikväll har jag lagat riktigt god köttfärs till mej 😀

Sen har jag spelat lite MC! OCh byggt ett hus till mej och min Jonas! Eftersom det tar 100 år för han så kom jag på att det går fortare att bygga ett hus så då gjorde jag det 😀 heheh det e suuuper fiiint enliget mej då! ^^ Vet inte vad Jonas tycker men jag ska försöka visa honom det sen 🙂 <3

*stolt husbyggare* Eftersom jag suger att bygga saker i MC så e jag riktigt stolt över detta hus iaf 🙂 Hoppas bara Jonas blir lika stolt 🙂

Så snart så tänker jag åka och hämta hem Jonas så att jag kan ta hand om honom så han kan bli frisk någongång! 😀

Hoppas min lilla älskling blir frisk nångång för jag kommer tycka så synd om han sen när han kommer tbx till jobbet så han kommer att ha MASSOR att göra juh 🙁 så hoppas att han piggnar till snart iaf! 🙂 <3

Älskar han! <3

Natti natti bloggen<3

0 kommentarer

Lämna ett svar