Piece by piece.

God eftermiddag!

Det är inga som läser min blogg och jag har ingen riktig ork att ens skriva längre. Så varför lägga tid på något som igen kommenterar, läser eller ens bryr sej om.
Dom få personerna som fick adressen till min blogg har glömt bort den.. Så snart så förklara jag den här med död.

Min blogg e lika död som jag. Tom och ödslig.
Allt är bara mörkt.

Mitt liv är som ett 10000 bitars pussel som sen i april har börjats byggas upp igen, men samtidigt som det byggs upp och blir det bara sämre och sämre i andra delar av detta pussel.

Det saknar några riktigt viktiga bitar. Som troligtvik aldrig kommer att finnas och den ena är VÄNNER och den andra är en FAMILJ. Det kommer aldrig att finnas, för dom bitarna har aldrig funnits och kommer nog inte att hittat heller.

Som liten kretsade hela världen runt min bror med ADHD. Han var dryg, jobbig, lyssnade inte på vad nån sa o.s.v. så all tid har gott till honom och man glömde bort mej. Och så har det bara fortsatt, albin tar mer och mera plats och jag blir mindre och mindre viktig ju äldre jag blir. Pappa säger ”åh det är så roligt när du är hemma” men han kan inte mena det, för under helgerna när jag kommer hem så är jag ENSAM tills på kvällen ja vad har han då för glädje av att jag är hemma? Ingen.. Just de.. Varför då säga att det är så kul att jag är hemma jo för att han slipper träffa mej. KUL!

Så jag tänker sluta komma hem till Mora för det finns inte en jävel som vill träffa mej där/här.
Det är aldrig nån som har frågat mej om vi ska göra saker, det är till 99,9% jag som har frågat, hållit uppe vänskapen mellan mej och mina ”vänner” men vad har jag fått för det ingenting.
Och det är lika än idag. Värdelöst.

Vad gör jag för fel?

Jag måste ju göra alla fel som finns här i världen.

Jag duger endast att vara med när man behöver hjälp/inte har nån att vara med annars så duger jag inte till något. Han aldrig gjort det och kommer aldrig att göra.

God natt..

Hela jag är åter igen ett omöjligt pussel.

Min ork.

Stackars Jonas.. <3

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

wordpress hemsida wordpress hemsida