Vet ni vad påsklan betyder?

Jo det tänkte jag att jag ska berätta för er nu!

Det betyder att det är ett helt år sedan jag träffade Jonas, det är ett år sen jag bara klippte bandet mellan mej och Kim och bara nej det kommer ALDRIG att bli vi igen.
Det är något som är riktigt bra, att träffa Jonas är det bästa som har hänt mej känner jag! Mitt liv hade inte kunnat bli bättre än vad det är nu 🙂 Vilket känns så himla underbart.
Alltså, i ett år har Jonas varit min vän. Han har stått där vid min sida dag som natt sen påsklanet 2012, bara att det var en vecka senare men ändå! Det spelar ingen roll det är lanet som spelar roll 🙂
Men våran årsdag som i förhållande är den 22/5- 2013 ^^ Det är lite skillnad de! Men det spelar ingen roll!

Som sagt 13 April är det precis ett år sedan jag smet iväg med Jonas i hans pappas bil rakt ut i skogen där vi bara pratade och hade det bra där innan vi åkte hem till honom, efter det så stack vi till Borlänge på min födelsedag! 14/4 😉

Tänk vad tiden går fort när man har roligt 😀 Tänkt så mkt jag har hunnit gjort och vilka människor jag har träffat under året i samband med Jonas! Det är riktigt trevliga människor många utav dom åxå 🙂
JAg är bara så glad! ATt få träffa alla Jonas vänner har varit lite små läskigt ibland men fan vilka najjs vänner han har, helt ärligt! Så fantastiska vänner han har!

Men nu ska jag myyysa vidare 😀 <3

 

0 kommentarer

Lämna ett svar